Reception

Menu 1:
Belgisk vaffel med tomatkompot, serrano & parmesan.
Små krustader med laksesalat med dild & lime.
Brioche brød med braiseret gris, syltede løg & trøffelmayo.
Hjemmelavede saltmandler.
-110 kr. pr. kuvert.

Menu 2, bambusbåd med tapas anretning bestående af:
Serrano, små chorizo ølpølser & fennikelsalami.
Vesterhavsost, Gammelknas fra Arla Unika & manchego.
Sorte kalamata oliven, cornichoner & grov fransk sennep.
Hertil vil der være hjemmebagt foccacia & økologisk smør med havsalt.
-110 kr. pr. kuvert.

Bryllupsmenu

Forret:

Forret 1 (kold):
Bresaola (tørret okseinderlår) med mild peberrodsmayo, syltede ribs, smørstegte croutoner, ristede
græskarkerner, karse & balsamico vinaigrette.

Forret 2 (kold):
Koldrøget norsk laks med mild peberrodsmayo, agurk, smørstegte croutoner, kapers, små salater &
syrnet fløde med dildole.

Forret 3 (varm):
Bagt torsk med karamelliseret blomkålspuré, syltet fennikel, persilleolie & skummende
muslingesauce.

Hovedret:

Stegt oksemørbrad med kartoffel kroketter, knoldselleripuré med citron, spinatcreme, små
sommergulerødder, syltede perleløg, sennepskorn & portvinssauce med morkelhaler.

Dessert:

Hvid chokoladecreme med kompot af bagte solbær, solbærstøv, skovsyre, crumble, hjemmelavet
vaniljeis & brunet smør tuille.

3 retter 425 kr. pr. kuvert - 4 retter 525 kr. pr. kuvert

Natmad:

3 forskellige hjemmelavede pizzaer hertil hvidløgsolie, chili & tørret oregano.
-75 kr. pr. kuvert.

Ristet hotdog med det hele
-75 kr. pr. kuver