Frokostordninger

Vi laver maden helt færdig i vores køkken og sender den til jer med vores chaffør i termor og transportkasser.

1

MENU Uge 5 (forslag)

menuen skifter uge til uge.

Mandag
Stegt kylling på bund af Ratatouille.
Salat med asparges kartofler, rucola & balsamico vinaigrette.
Couscoussalat vendt med pesto.
Chorizo med estragonmayo.
Kalkunbryst med agurk.

Tirsdag
Grøntsager i cremet karrysauce med kokos hertil dampede jasmin ris.
Salat med glasnudler, soya, chili, forårsløg & spidskål.
Dagens salat.
Landskinke med asier.
Kalkun jagtpølse med peberrodsmayo.

Onsdag
Forloren hare med skysauce, kartofler & ribsgelé.
Grønkålssalat med syltede rødløg & feta.
Dagens salat.
Hjemmelavet hønsesalat med æbler, cornichoner & kapers
Kage:
Gulerodskage med hvid chokolade frosting & karamelliserede nødder.

Torsdag
Pitabrød med spicy krydret kylling & creme fraiche dressing.
Blandet grøn salat.
Bulgursalat.
Hjemmelavet tunsalat med majs, agurk & rødløg.
Brie med hybenkompot.

Fredag
Spaghetti Bolognese.
Grøn salat i citron vinaigrette.
Dagens salat.
Lun leverpostej med champignon & bacon.
Æg med mayo & karse.

Alle dage til menuen vil der være:
Rugbrød & hjemmebagt brød.
Ønskes der ikke kage onsdag og ost torsdag, eller tilkøb af ekstra pålæg de to dage kan dette
selvfølgelig også lade sig gøre.

52kr pr. kuvert ex moms
min. 20 kuveter.

1