Hvem vi er - Vores historie

Nj Dining har eksisteret i mange år.

Med så stor en cateringsucces, har vi taget springet og startet Nj Dining, der skal levere de bedste madoplevelser ud af huset, til glæde for vores og jeres gæster. Med erfaring fra anerkendte restauranter som blandt andet  Brødrene Price, Restaurant Høst (Cofoco), Orangeriet i Kongens Have og Brøndums Hotel i Skagen, Mash i Odense, kongenshave og Frank A.

Står du overfor at skulle holde stor og lækker middag for familie eller venner inden længe?

Så lad Nj Dining klare det for dig. Vi klarer alt fra indkøb, madlavning, servering og oprydning. Alt bliver klaret for dig, så du kan koncentrere dig om at gøre det vigtigste- at være en god vært for dit selskab.

Du kan stresse af ved ikke selv at stå for indkøb og madlavning. Nyd blot dine gæsters selskab. Vi laver alt lige fra private dining, bryllup, konfirmation, barnedåb, reception, madkursus, firmaarrangementer til andre begivenheder – vi laver alle slags arrangementer store som små, og frokostordninger.

Skal Nj Dining stå for maden til dit næste selskab, så kontakt os for et uforpligtende tilbud, så sammensætter vi en menu ud fra dine ønsker. 

Indehaver bag projektet er Niklas Jensen


Catering til alle slags begivenheder

Vi kender det alle. Det kan ofte være stressende at skulle afholde en fest. Der ligger meget forberedelse og arbejde. Hos Nj Dining, kan vi hjælpe dig med at mindske den stress. Få skræddersyet en lækker, velsmagende menu fra Nj Dining til levering. Vi leverer høj service og friske råvarer til din fest, uanset anledningen. Når du bestiller catering fra Nj Dining, kan du altid forvente mad i bedste kvalitet. Vi bruger kun de mest friske råvarer, så vi kan give dig og dit selskkab den bedste madoplevelse. Kontakt os i dag og høre mere mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte menu til din fest.

Sammensæt den perfekte menu fra Nj Dining

Nj Dining byder på klassiske og eksklusive retter, hvor alt er tilberedt og pakket. Det eneste, som du skal tænke på, er at dække bordet op til en lækker og velsmagende menu, som du helt selv kan sammensætte. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi kan give dig og dine gæster den bedste madoplevelse. Det er nemt og enkelt at bestille catering til din fest. Vores kokke sørger for at arrangere, anrette og præsentere maden for dig og dine gæster. Når den sidste ret på aftenens menu er blevet serveret, så sørger vores kok altid for at rydde op efter sig, så du har en ting mindre, at bekymre dig om. Du kan altid forvente et ryddeligt køkken efterfølgende, når du vælger at bestille catering fra Nj Dining.

Catering med fokus på kvalitet

Hos Nj Dining har vi altid fokus på kvalitet og god smag. Derfor kan du altid forvente, at der kun bliver brugt de bedste og mest friske råvarer, når vi skal tilberede dine retter. Vi sætter en stor ære i at give dig og dine gæster den bedste madoplevelse. Vores team består af passionerede kokke, der brænder for at lave god og velsmagende mad. Bestil catering fra Nj Dining, og få en en madoplevelse udover det sædvanlige. Hvad end det er et firma arrangement for kunder eller kollegaer, så står vi altid klar med lækker mad, udover det sædvanlige, og drikkevarer.

Catering til din firmafest

Vidste du, at vi tilbyder catering til både store og små begivenheder. Hos Nj Dining er der ingen begivenheder, der er for store eller for små. Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen kan vi sammensætte den perfekte menu til din firmafest. Har du brug for inspiration til at sammensætte den perfekte menu? Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration til en menu. Vi hjælper dig med at finde de helt perfekte, velsmagende retter, som du kan servere for dine kollegaer eller kunder. Vi står klar til at hjælpe dig uanset anledningen!